Thingsdata ‘wereldbundel’, pooled 4G data service (tijdelijk in prijs verlaagd)

Pooled 4G data service

Een zeer interessante pooled wereldbundel, deze biedt een 4G LTE data simkaart voor in 71 landen met 144 netwerken tegen een vast tarief van slechts € 0,04 per MB. Eén tarief, ongeacht het netwerk dat u gebruikt of het land waarin u zich in bevindt. Van heel Europa tot de VS, Australië, Singapore, Taiwan of Hong Kong.

Uitdagingen

Internationale medewerkers hebben vaak mobiele datakwesties. Lokale WiFi-netwerken zijn niet toereikend of niet beschikbaar of niet te gebruiken vanwege het beveiligingsbeleid van de organisatie. Ondertussen groeit de behoefte aan mobiele data enorm omdat essentiële bedrijfsprocessen non-stop door moeten gaan. Waar het echt om draait, kwalitatieve mobiele data moet ‘on demand’ zijn, omdat dit type medewerkers niet altijd weet wanneer en hoe lang ze reizen.

Lokale data simkaarten? Niet handig omdat de medewerker het veel te druk heeft om naar deze simkaarten te zoeken en deze te activeren. Laat staan het installeren van zaken zoals een APN en andere netwerk specifieke instellingen. Wat er vaak gebeurt, is dat de zakelijke reiziger met hun huidige abonnement in het bezoekende land prijzen betaalt tussen de € 0,50 en € 6,00 per MB. Resultaat is schokkende facturen van letterlijk duizenden euro’s per maand per medewerker. 1 GB met een gemiddelde van € 1 per MB is € 1000 per GB. We zien nog steeds helaas rekeningen bij organisaties van € 4.000,00 – € 6.000,00 per medewerker per maand.

Oplossing

Deze pooled wereldbundel is de oplossing. Voorspelbaarheid en flexibiliteit tegen een vaste en duidelijke prijs met volledige dekking dankzij meerdere netwerken per land. Daarboven zijn het data simkaarten die niet-gestuurd worden, dus roamen op het best presterende netwerk op uw locatie. Altijd hoge beschikbaarheid, nu tijdelijk verlaagd en overal waar u bent voor € 39,99 per GB en met een buitenbundel tarief van maar € 0,04 per MB.

Eenvoudig verbinden:

 • Gebruik uw MiFi-modem of neem er een van ons;
 • Tablet, laptop of tweede smartphone om als hotspot te gebruiken;
 • Met de nieuwe iPhone met dual-SIM.

Wereldbundel

€ 39,99

PER GB

+ Buitenbundel tarief van maar € 0,04 per MB.

Voordelen

 • Vertrouw op uw eigen snelle 4G mobiele data om uw werkproces overal te ondersteunen;
 • Vrijheid van het gebruik van gegevens (data) zonder zorgen van een ‘Bill shock’;
 • Deze 4G data service is individueel of als pooled groepsbundel inzetbaar;
 • Bepaal samen met ons de voorwaarden, voor optimale flexibiliteit;
 • Grote besparingen op internationale datakosten;
 • De data simkaarten werken alleen in de aangegeven landen met volledige duidelijkheid over de prijsstelling. Eén tarief voor alle landen en alle netwerken. De data simkaart werkt nergens anders;
 • IMEI vergrendeling mogelijk om misbruik te voorkomen;
 • Landen en of netwerken kunnen op verzoek worden toegevoegd. Dit kan van invloed hebben op de prijsstelling.

Samen uw IoT project realiseren?

Laten we de rol van Internet of Things in uw projecten bespreken.