Laten we IoT zo eenvoudig mogelijk maken!

Thingsdata biedt hiervoor het gemak

Diensten

Consultancy

In gesprek over de toekomst
Internet of Things consultancy gaat over de nabije toekomst van uw organisatie. IoT en big data veranderen organisaties namelijk in een snel tempo. Bent u al klaar met uw organisatie voor alle mogelijkheden van IoT? Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden met IoT voor uw organisatie zijn voor zowel de korte als de lange termijn. Gezamenlijk bouwen we een businesscase op en beschrijven we de IoT kansen.

Thingsdata is uw betrouwbare partner bij Internet of Things vraagstukken.

Quickscan

Wij leggen onze bevindingen vast in een professioneel adviesrapport nadat er een 360 graden inzicht is verkregen van uw organisatie

Investeren

Investeren in IoT kan leiden tot een forse omzetstijging. IoT-marktleiders boekten 50 procent meer omzet afgelopen jaren

Wat levert het op?

Big data, inzichten in data is namelijk cruciaal voor de toekomstbestendigheid van een organisatie

Managed IoT

Het implementeren en beheren van honderden of duizenden verbonden apparaten in een organisatie is geen sinecure. IoT kent namelijk vele uitdagingen: het uitzoeken van innovatieve hardware in een nog niet uitgekristalliseerde markt, het analyseren en onderhandelen over de connectiviteit voorstellen, het dagelijks beheer van alle apparaten, security van de gehele oplossing, dekking en bijvoorbeeld een wereldwijde uitrol.

De complexiteit is talrijk! Thingsdata maakt dit eenvoudig. Wij bieden een uitgebreid portfolio op het gebied van managed IoT. Het managen van een IoT omgeving of een gedeelte hiervan is doorgaans geen kernactiviteit. Waardoor het een kostbare en complexe aangelegenheid kan worden. Het is dan ook een logische keuze om het management van een IoT omgeving uit handen te geven aan professionals. Wij geven garanties, opereren professioneel en tegen lagere kosten.

Kenmerken Managed IoT

Beheer

Wij monitoren, beheren en onderhouden 24×7 proactief

Professionals

IoT experts met de beste kennis en dienstverlening

Continuïteit

Wij garanderen de continuïteit van uw M2M-connectiviteit oplossing

Contract

Heldere afspraken tegen vaste maandelijkse kosten

Kenmerken Managed Connectiviteit

Beheer

Wij monitoren, beheren en onderhouden 24×7 proactief

Professionals

M2M experts met de beste kennis en dienstverlening

Continuïteit

Wij garanderen de continuïteit van uw M2M-connectiviteit oplossing

Contract

Heldere afspraken tegen vaste maandelijkse bijdrage

Managed Connectiviteit

Wij bieden een laagdrempelige dienst die ervoor zorgt dat klanten van Thingsdata het beheer, administratie en support niet meer zelf hoeven te doen. Onze werkwijze managed IoT of onderdelen daarvan bijvoorbeeld managed M2M biedt u dus complete ontzorging. Bij managed M2M leveren, configureren, beheren, administreren en supporteren we één of meerdere M2M IoT netwerken voor een klant tegen een bijdrage per maand. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw business.

Support

Thingsdata: wij helpen u graag!
Het hart van onze organisatie is de supportafdeling. Hier kunt u als klant terecht met vragen, storingen en mutaties. De supportafdeling wordt dagelijks bezet door medewerkers met expertise. Wij krijgen uw melding binnen in ons systeem en een supportmedewerker zal de melding in behandeling nemen.

U kunt ons bereiken op support@thingsdata.nl Het verdient de voorkeur de melding per email aan te melden omdat dit de snelheid en precisie ten goede komt. Thingsdata heeft goed opgeleide supportmedewerkers in dienst die binnen hun vakgebied op de hoogte blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Door de inzet van een proactieve supportafdeling ontzorgen wij u volledig.

Werkwijze

Telefonisch bereikbaar van maandag to vrijdag 09.00 – 17.00

Bereikbaarheid

Wij zijn eenvoudig bereikbaar op support@thingsdata.nl

Medewerkers

Enthousiaste supportmedewerkers

Service level

U kunt afspraken maken voor een 24×7 SLA contract

Samen uw IoT project realiseren?

Laten we de rol van Internet of Things in uw projecten bespreken.