IoT gateway

Geen zorgen over de IoT connectiviteit en gateway

Thingsdata biedt gateways (modems, routers en gateways) volledig beheerd aan. Dit betekent dat wij de gateways configureren en up-to-date houden zodat u zorgeloos verbinding kunt maken.

Doordat onze managed gateways (modems, routers en gateways) bij klanten in het ‘veld’ staan, kunnen wij tevens de end to end IoT connectiviteit bewaken. Dit doen wij via IoT connectiviteit monitoring tools, waarbij wij uw dataverbruik meten. Hiermee bewaken we eveneens proactief de kwaliteit van de verbinding.

Onze dienstverlening stopt niet bij het beheren van de gateway. Is een gateway onverwachts defect, dan ontvangt u van Thingsdata een vervangend exemplaar. Verder maken wij back-ups van uw configuratie, voeren wij wijzigingen hierin door op verzoek en kunt u gebruikmaken van onze supportafdeling.

Managed IoT gateway toepassingen
Thingsdata - Smart Building - remote beheer

4G router

Onze 4G router oplossingen zorgen ervoor dat u  altijd en overal de beschikking heeft over snel en veilig internet, waar u zich ook bevindt. De 4G-router is ideaal voor gebruik in combinatie met: machines, schakelkasten, gebouwbeheersystemen.

Een mobiele internet oplossing bestaat uit een combinatie van een 4G router, een beveiligde multinetwerk 4G M2M-simkaart en een 4G antenne voor beter ontvangst.

Thingsdata - Smart Energy - IoT gateway

IoT gateway

Een IoT gateway is een industriële router die vaak wordt ingezet bijvoorbeeld bij pinautomaten, camerabewaking, remote beheer, smart energy & smart building toepassingen.

Een IoT gateway is eenvoudig te installeren en dankzij de verschillende hardware koppelvlakken breed inzetbaar (RS232, RS485, Mbus, Modbus, WiFi). Voor elke IoT toepassing heeft Thingsdata wij de exacte configuratie.

Thingsdata - Managed IoT gateway - LoRa gateway

LoRa gateway

Binnen een LoRaWAN netwerk fungeert een LoRa gateway als brug tussen de LoRa ‘devices’ en de netwerkserver van een networkoperator.

De communicatie tussen de ‘devices’ en een gateway vindt plaats over LoRa, terwijl de communicatie tussen een gateway en de netwerkserver plaatsvindt via het internet. Thingsdata kunt u voorzien van een state of the art LoRa gateway.

Welke voordelen zijn er bij een managed IoT gateway?

Configuratie

Een voor geconfigureerde IoT gateway bij oplevering

Monitoring 24x7

Het constant bewaken van uw IoT infrastructuur

Updates

Automatische updates, die wij op afstand voor u doorvoeren

Beheer Thingsdata

Een integrale aanpak van beheer en onderhoud

Haal het beste uit de markt met Thingsdata!

Wij staan klaar om u advies te geven over de verschillende gateway mogelijkheden!

Veilige gateway implementaties met Thingsdata

Betrouwbare beveiligingsmethoden

Profiteer van een ruim assortiment aan IoT-beveiligingsoplossingen

Cloud beveiligingsservice

Zorg voor de bescherming van ‘gateways’ en biedt een end-to-end IoT beveiliging

Risico's verkleinen en herstel inschakelen

Services met flexibiliteit voor uw specifieke risicoprofiel en implementatiescenario’s

Bescherming van gegevens

Bewaak alles wat verbonden is met uw gateway door onze beveiligingsstructuur