Leveringen en retouren

Bestellingen door bedrijven à contant:
Aan bedrijven zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. U kunt per email of via het contact-formulier ook verzoeken om betaling per bank-overschrijving. Hiertoe zullen we u dan een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Bestellingen door bedrijven op rekening:
Aan bedrijven kunnen wij op rekening leveren nadat een credit check is uitgevoerd en een positieve score voor uw bedrijf is afgegeven. Mocht de score niet voldoende zijn, dan zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. Hiertoe zullen we u een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Retourneren (herroepingsrecht) voor bedrijven:
Bestelt u als zakelijke klant (bedrijf), dan gelden de volgende regels ten aanzien van het herroepingsrecht. Thingsdata is niet wettelijk verplicht u het herroepingsrecht te bieden, zoals dit geldt voor consumenten (particulieren). Wilt u gebruik maken van onze retour mogelijkheid dan is het voldoende om een mail te sturen aan info@thingsdata.nl.

Retourzending van artikelen die niet standaard op voorraad worden gehouden en speciaal voor u zijn besteld is voor zakelijke klanten niet mogelijk. U kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is inclusief meegeleverde accessoires, het zich in de originele onbeschadigde verpakking bevindt en het artikel in de originele staat verkeert.

Let op: bij voorkeur de pakbon of factuur meesturen in de verpakking. Aan het retourneren zijn retourkosten verbonden, deze zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de retour bestelling, zullen wij het aanschafbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug storten op uw bankrekening.

Als er nog openstaande facturen zijn, storten wij niet terug, maar zullen we het bedrag verrekenen met dit openstaande saldo.

Verzendkosten:
Voor bestellingen binnen Nederland wordt €15,00 excl. BTW in rekening gesteld.

Voor een afleveradres buiten Nederland: neem contact met ons op voor de verzendkosten.

Bovenstaande regels gelden tezamen met onze algemene leveringsvoorwaarden. Bij tegenstrijdigheid prevaleren altijd de bovenstaande regels.

Samen uw IoT project realiseren?

Laten we de rol van Internet of Things in uw projecten bespreken.