Resellers van Thingsdata

Resellers

IoT reseller worden? Thingsdata werkt op dit moment met een aantal IoT resellers verspreidt in Nederland. Een betrouwbaar IoT netwerk, persoonlijke aandacht en parate IoT kennis is wat een reseller nodig heeft.

Voor kennis van IoT moet u bij Thingsdata zijn. Wij zijn een IoT system integrator die zich onderscheidt op het gebied van IoT. Als IoT reseller profiteert u mee van onze kennis en per businesscase krijgt u een gedegen advies over de aan te bieden IoT oplossing.

Wij bieden intensieve ondersteuning aan, dit loopt uiteen van het beschikbaar stellen van kennis van IoT tot aan het helpen bij het maken van offertes en ondersteuning bij implementatie en support. Als reseller van Thingsdata profiteert u van onze inkoopkracht, innovatieve services en persoonlijke dienstverlening. U bespaart tijd en middelen en maximaliseert uw efficiëntie. Bovendien biedt onze samenwerking talloze groeimogelijkheden voor u én uw klanten. Heeft uw organisatie als kerntaak het wederverkopen van IT-gerelateerde producten- en diensten en wilt u reseller van Thingsdata worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de onderstaande voordelen:

Bouwblok icon

Exclusief en uniek IoT connectiviteit portfolio

Bouwblok icon

Krachtig onafhankelijk end to end model

Bouwblok icon

Terugkerende omzet en vergoedingen

Bouwblok icon

Sterke en jarenlange inkoopkracht

Bouwblok icon

Volledige ontzorging voor uw klant

Bouwblok icon

Ondersteuning bij het salesproces

Bouwblok icon

Overdracht van onze kennis en kunde

Bouwblok icon

Vergroten one stop shop Principe

Bouwblok icon

Optie: facturatie & incasso uitbesteden

Bouwblok icon

Webshop voor uw klanten

Bouwblok icon

24/7/365 support door Thingsdata

Bouwblok icon

Optie: white label (onder uw eigen label)