Thingsdata

Thingsdata is een onafhankelijke technologieradar die organisaties op alle niveaus helpt bij het realiseren van Internet of Things uitdagingen zowel nationaal als internationaal. Met ons als partner kunt u losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën (M2M, LTE M, NB-IOT en LoRa) in te zetten. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem. Wij maken samen installaties, apparatuur en sensoren slimmer en verbinden deze met het internet.

Thingsdata signaleert steeds meer vragen over Internet of Things en identificeert deze kansrijke veranderingen en zet deze om met kwalitatieve en toekomstvaste oplossingen. Wij ondersteunen met het opstellen van een business case en in een later stadium met het selecteren van leveranciers voor de realisatie van uw IoT concept (hardware, connectiviteit en platform).
Het IoT concept beïnvloedt steeds meer de strategie van een organisatie. Wij spelen in op deze behoefte, naar meer duidelijkheid rondom het Internet of Things. Wij begeleiden u in het gehele traject en kunnen u voorzien van één integraal aanbod van hardware, connectiviteit en platform.

De directie van Thingsdata wordt gevormd door Sergio Römer en Jochem Koppes. Wij hebben als uitgangspunt voor Thingsdata dat de unieke visie en focus op kwaliteit altijd behouden moet blijven. Wij doen dit om ‘de klant’ centraal te stellen en organisch ons team verder uit te bouwen met professionals op basis van een lange termijn strategie.

Onze medewerkers

Ontmoet onze medewerkers en neem contact met ze op

Jochem Koppes

Let’s make your business smarter, by connecting it with IoT

Director of Sales IoT

Sergio Römer

I love to help my customers and partners to make sense of IoT

Director Business Development IoT

Thijs Rutte

Create digital impact through the Thingsdata website

Online Marketing

Bas Brugman

I love to remove the complexities of IoT with complete IoT products and services

Partner Consultant Portugal

Ed van Voorst

Let’s connect everyday objects to the internet through IoT solutions

Partner Consultant Benelux

Marc de Mey

Passionate about bringing solutions to companies by leveraging high-quality products & services

Partner Consultant Benelux & France

Werner Flipsen

We help you with the value, insight and more with IoT

Partner Consultant Benelux

Markten

Markten waarop wij o.a. actief zijn:
Eliot is actief in de energie markt M2M IOT internet of things mobiele data Lora machine to machine

Energie

Organisaties kunnen dagelijks grote hoeveelheden energie verbruiken. De hardware en software die wij leveren knoopt energiedata van verschillende apparaten aan elkaar voor heldere inzichten en aansturing.
Thingsdata is actief in de transport en logistiek markt M2M IOT internet of things mobiele data Lora machine to machine

Logistiek

In combinatie met GPS en LBS kan IoT connectiviteit informatie doorgeven, bijvoorbeeld de positie van het voertuig, de snelheid, de gereden kilometers, brandstofverbruik en onderhoudsinformatie.
Eliot is actief in de markt van draadloze betaalsystemen M2M IOT internet of things mobiele data Lora machine to machine

Betaalautomaten

IoT verhoogt de beveiliging van betaalautomaten. Betaalautomaten moeten snel en efficiënt worden uitgerold. IoT connectiviteit (M2M) de mogelijkheid om een snelle, betrouwbare en inbraakbestendige uitlevering te realiseren.
kenteken-goed-2

Parkeerautomaten

IoT verhoogt de eveneens de beveiliging van parkeerautomaten. IoT connectiviteit doormiddel van beveiligde multinetwerk M2M-simkaarten geven de mogelijkheid om de continuïteit van de pintransacties te garanderen, 24×7.
NOM woning 1

NOM woningen

Nul-op-de-meter-woningen worden stilaan de nieuwe norm. Wij leveren een totaaloplossing gericht op o.a. woningcorporaties en installateurs om invulling te geven aan alle monitoringeisen die binnen de EPV gesteld worden.
Thingsdata - markten - installatietechniek

Installatietechniek

De installatiebranche is een perfecte basis voor IoT. Met iedereen die op dit moment naar BIM overstapt, wordt informatie namelijk steeds meer gecentraliseerd beheerd. Voeg sensoren toe om input te genereren en triggers voor de output.