Partners van Thingsdata

Partners

Het aangaan van samenwerkingsverbanden met strategische partners is van cruciaal belang voor Thingsdata om de verschillende nieuwe ontwikkelingen van het Internet of Things vorm te kunnen geven. Wij geloven in een holistische aanpak waarbij mensen, processen en technologieën op elkaar worden afgestemd vanuit verschillende organisaties. Met onderstaande partners zijn we dagelijks bezig met interessante IoT uitdagingen.
Seen right in front of Fenix Food Factory. Long exposures and differnt kinds of durch cheese - that makes fun!

Partner: KPN

KPN biedt ons een zeer uitgebreid portfolio aan verschillende type connectiviteitsvormen. IoT sensoren sturen data naar de juiste plek via een netwerk. Welk type connectiviteit daar het beste bij past, hangt af van de frequentie en het type data dat moet worden verzonden. De mogelijkheden zijn legio bij KPN: M2M, LTE M of LoRa.

Voornamelijk het kunnen managen van zowel M2M als LTE M vanuit één sim management systeem levert Thingsdata klanten veel gemak. KPN is hiernaast betrouwbaar en levert een zeer stabiele en hoogwaardige dienstverlening.

Partner: Miggy

Miggy is een IoT system integrator, gespecialiseerd op het gebied van Internet of Things oplossingen. Zij collecteren waardevolle IoT data vanuit het ‘veld’ met de nieuwste sensoren en leggen deze vast in een portal. Grote hoeveelheden operationele gegevens kunnen zij eenvoudig analyseren, visualiseren en zelfs integreren met bestaande systemen

Miggy werkt gezamenlijk met Thingsdata aan meerdere innovatieve IoT projecten, voornamelijk op het gebied van ‘smart asset management’.

005 Partners
004 Partners

Partner: Vodafone Global

Thingsdata heeft een strategisch samenwerkingsverband met Vodafone Global. Hierdoor kunnen wij onze klanten wereldwijd voorzien van IoT connectiviteit van Vodafone Global, waaronder uiteraard M2M maar ook LTE M en NB-IOT.

Klanten kiezen steeds vaker voor NB-IoT en LTE-M, als opvolging voor de in het verleden veel gebruikte technieken 2G en 3G. In deze projecten heeft Vodafone Global bezwezen dat zij begrijpen wat digitale transformatie inhoudt en hoe we IoT gezamenlijk succesvol kunnen inzetten.

Partner: 1NCE

1NCE is een wereldwijde aanbieder van een M2M connectiviteit oplossing voor IoT toepassingen waarbij zeer weinig dataverbruik (1 t/m 3 MB) per device per maand nodig is. 1NCE heeft een zeer ‘disruptive’ prepaid prijsmodel, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van 500 MB prepaid data voor 10 jaar lang voor maar € 10,00.

Thingsdata adviseert en begeleidt klanten intensief die gebruik willen maken van de disruptive M2M connectiviteit oplossing van 1NCE en ondersteunt in het monitoren en beheren van de vaak grote aantallen M2M simkaarten.

002 Partners

Partner: Tele-2 IOT

Tele-2 IOT biedt Thingsdata eersteklas ondersteuning bij Internet of Things projecten doormiddel van een zeer geavanceerde M2M connectiviteit oplossing en ondersteunde diensten. In de M2M connectiviteit oplossing zijn 450 netwerken in één Cisco sim management systeem beschikbaar. Onze klanten kunnen met de Tele-2 IoT oplossing in meer dan 160 landen IoT ‘devices’ aansluiten op basis van 2G, 3G en 4G.

Tele-2 IOT is erkend door Gartner voor haar state of the art ‘managed IoT services’, en is een zeer betrouwbare partner met een zeer gemotiveerd support team die 24/7 beschikbaar is.

Partner: Delmation Products

Delmation Products is een specialist op het gebied van innovatieve IoT hardware. Met een volledig portfolio op het gebied van IoT hardware van sensoren, gateways, routers tot en met mini-PC’s ondersteunt het Thingsdata.

Delmation Products werkt gezamenlijk met Thingsdata aan innovatieve IoT projecten in Nederland en België. Meedenken, aandragen van IoT hardware oplossingen, ondersteuning en service staan bij Delmation Products hoog in het vaandel. Zo zijn er al diverse projecten samen gerealiseerd op het gebied van IoT hardware gecomplementeerd met IoT connectiviteit: M2M, NB-IOT, LTE M en LoRa.

Samen uw IoT project realiseren?

Laten we de rol van Internet of Things in uw projecten bespreken.