Thingsdata single point of contact voor IoT

Thingsdata

Thingsdata is een onafhankelijke technologieradar die organisaties op alle niveaus helpt bij het realiseren van Internet of Things uitdagingen zowel nationaal als internationaal. Met ons als partner kunt u losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën (M2M, LTE M, NB-IOT en LoRa) in te zetten. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem. Wij maken samen apparaten slimmer en verbinden deze met het internet.

Thingsdata signaleert steeds meer vragen over Internet of Things en identificeert deze kansrijke veranderingen en zet deze om met kwalitatieve en toekomstvaste oplossingen. Wij ondersteunen met het opstellen van een business case en in een later stadium met het selecteren van leveranciers voor de realisatie van uw IoT concept (hardware, connectiviteit en platform).

Het IoT concept beïnvloedt steeds meer de strategie van een organisatie. Wij spelen in op deze behoefte naar meer duidelijkheid rondom Internet of Things. Wij begeleiden u in het gehele traject en kunnen u voorzien van één integraal aanbod van hardware, connectiviteit en platform.

De directie van Thingsdata wordt gevormd door Sergio Römer en Jochem Koppes. Wij hebben als uitgangspunt voor Thingsdata dat de unieke visie en focus op kwaliteit altijd behouden moet blijven. Wij doen dit om ‘de klant’ centraal te stellen en organisch ons team verder uit te bouwen met professionals op basis van een lange termijn strategie.

Consultancy

Divers M2M aanbod

24/7 support

Up-to-date kennis

Managed IoT model

IoT geeks

Local & global IoT

Lange termijn visie

Onze consultants

Ontmoet onze consultants en neem contact met ze op

Jochem Koppes

Let’s make your business smarter, by connecting it with IoT

Director of Sales IoT

Sergio Römer

I love to help my customers and partners to make sense of IoT

Director Business Development IoT

Markten

Markten waarin wij o.a. actief zijn:
Eliot is actief in de energie markt M2M IOT internet of things mobiele data Lora machine to machine

Energie

Bedrijven kunnen dagelijks grote hoeveelheden energie verbruiken. Slimme meters zorgen ervoor dat de aanvoer van energie wordt bewaakt en dat de meterstanden automatisch worden doorgegeven aan de leverancier; zo blijven vraag en aanbod op elkaar afgestemd.
Eliot is actief in de transport en logistiek markt M2M IOT internet of things mobiele data Lora machine to machine

Transport & Logistiek

In combinatie met GPS en Location-Based Services (M2M & LoRa) kan mobiele connectiviteit informatie doorgeven, zoals de positie van het voertuig, de snelheid, de gereden kilometers, brandstofverbruik, onderhoudsinformatie en werkuren van de medewerker.
Eliot is actief in de markt van draadloze betaalsystemen M2M IOT internet of things mobiele data Lora machine to machine

Betaalsystemen

IoT verhoogt de beveiliging van betaalsystemen. Betaalsystemen worden snel en efficiënt uitgerold. Ook geeft mobiele connectiviteit de mogelijkheid om snelle, betrouwbare en inbraakbestendige betaalsystemen uit te leveren.

Wij zijn klaar om samen met u uw IoT strategie te bepalen!