LoRa Alliance

cell id

De LoRa Alliance is een non-profit organisatie achter het standaardiseren van het LoRaWAN netwerk. De organisatie bestaat uit allerlei leden uit verschillende industrieën (van operators en multinationals tot sensor producenten). De leden werken samen om een succesvolle mondiale uitrol van het LoRa protocol (Long Range Low Power) te stimuleren, door het delen van kennis en ervaring en het tot stand brengen van samenwerking tussen operators wereldwijd. De organisatie is verantwoordelijk voor de LoRaWAN standaard en het uitgeven van certificaten. Het certificaat geeft aan dat een sensor functioneert volgens de LoRaWAN standaard en compatible is met alle LoRaWAN netwerken (afgezien van het feit dat de frequentie per land kan verschillen).

 

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden