Thingsdata single point of contact voor IOT

Thingsdata is een onafhankelijke IoT system integrator die organisaties op alle niveaus helpt bij het realiseren van Internet of Things uitdagingen zowel nationaal als internationaal. Wij zijn een Nederlandse organisatie gevestigd in Amsterdam en sinds 2015 actief. Met ons als partner kunt u losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën (M2M, LTE M, NB-IOT en LoRa) in te zetten. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem. Wij maken samen installaties, apparatuur en sensoren slimmer en verbinden deze met het internet.

Thingsdata signaleert steeds meer vragen over Internet of Things en identificeert deze kansrijke veranderingen en zet deze om met kwalitatieve en toekomstvaste oplossingen. Wij ondersteunen met het opstellen van een business case en in een later stadium met het selecteren van leveranciers voor de realisatie van uw IoT concept (hardware, connectiviteit en dataverwerking).

Het IoT concept beïnvloedt steeds meer de strategie van een organisatie. Wij spelen in op deze behoefte, naar meer duidelijkheid rondom het Internet of Things. Wij begeleiden u in het gehele traject en kunnen u voorzien van één integraal aanbod van hardware, connectiviteit en dataverwerking.

De directie van Thingsdata wordt gevormd door Jochem Koppes, Sergio Römer en Michael Houtsma. Wij hebben als uitgangspunt voor Thingsdata dat de unieke visie en focus op kwaliteit altijd behouden moet blijven. Wij doen dit om ‘de klant’ centraal te stellen en organisch ons team verder uit te bouwen met professionals op basis van een lange termijn strategie.

Ontmoet onze medewerkers

Jochem Koppes

Owner & Director

Sergio Römer

Owner & Director

Michael Houtsma

Owner & Director

Arnoud van der Linden

Senior Accountmanager

Thijs Rutte

Teamlead Sales & Support

Ruben Hakkert

Accountmanager

Jakub Gancarz

Accountmanager

Leon Schulte

Marketing Medewerker

Sjoerd van Leeuwen

Sales, marketing & support

Pieter Hoffer

Sales, marketing & support

Lukas Martens

Sales, marketing & support

Marc de Mey

Partner Consultant Benelux & France

Bas Brugman

Partner Consultant Portugal