Kennisbank

udp

Kennisbank

Kennisbank

Gateway

Een gateway bevindt zich tussen enerzijds edge systemen (PLC’s), devices en anderzijds de cloud. Bij edge systemen en devices kunt u denken aan installaties, apparaten en sensoren. De gateway wisselt bruikbare informatie uit naar de cloud doormiddel van een mobiele internet verbinding. Gateways bieden in de basis meer functionaliteit dan een router en kunnen ook werken met seriële poorten RS232 en RS485, Modbus of MBus en daarnaast analoge en digitale in- & uitgangen.
Kennisbank

MFF2 embedded simkaart

Een MFF2 embedded simkaart is een vacuüm verzegelde simkaart die rechtstreeks op de printplaat van uw device kan worden gesoldeerd. Dit verhoogt de betrouwbaarheid en vermindert de invloed van schokken, corrosie en andere omgevingsfactoren. Ook is de levensduur van een MFF2 embedded simkaart langer dan die van een standaardmodel. Een van de grootste voordelen van een MFF2 embedded simkaart is de fysieke beveiliging, doordat de simkaart rechtstreeks op de printplaat van uw device wordt gesoldeerd, is het onmogelijk om deze te verwijderen.
Kennisbank

Data ecosysteem

Een data ecosysteem is een verzameling van infrastructuren, analyses en applicaties die worden gebruikt om gegevens vast te leggen en te analyseren. Data ecosystemen bieden organisaties gegevens waarop ze vertrouwen om hun klanten beter te begrijpen en om betere prijs-, operatie- en marketingbeslissingen te nemen. De term ecosysteem wordt gebruikt in plaats van 'omgeving' omdat, net als echte ecosystemen, data ecosystemen bedoeld zijn om in de loop van de tijd te evolueren.
Kennisbank

Machine Learning

Machine learning (ML) is een type kunstmatige intelligentie (AI) waarmee softwaretoepassingen nauwkeuriger kunnen worden in het voorspellen van resultaten zonder dat ze expliciet zijn geprogrammeerd om dit te doen. Algoritmen voor machine learning gebruiken historische gegevens als invoer om nieuwe uitvoerwaarden te voorspellen. Machine learning is belangrijk voor organisaties omdat het inzicht geeft in trends zoals klantgedrag en operationele bedrijfspatronen en omdat het de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten ondersteunt.
Kennisbank

Digital Twin

Een digital twin is een virtuele representatie die dient als de realtime digitale tegenhanger van een fysiek object of proces (bijvoorbeeld devices, gebouwen, fabrieken). Naarmate complexere 'devices' met elkaar verbonden raken met de mogelijkheid om gegevens te produceren, biedt het hebben van een digitaal equivalent professionals de mogelijkheid om implementaties te optimaliseren voor maximale efficiëntie.
Kennisbank

IoT based streaminganalyse

IoT based streaminganalyse is de verwerking en analyse van snel bewegende livegegevens uit verschillende bronnen, waaronder IoT devices, om geautomatiseerde realtime acties of waarschuwingen te genereren. IoT based streaminganalyse is essentieel voor organisaties die de informatie van IoT devices in realtime willen analyseren en integreren.
Kennisbank

Cloud Computing

Cloud computing is het leveren van verschillende computingservices via de cloud. Hierbij kunt u denken aan: servers, opslag, databases, netwerkfuncties, software, analysefuncties en kunstmatige intelligentie. Hierdoor krijgen eindgebruikers snellere innovaties, flexibele resources, schaalvoordelen en hebben ze altijd en overal toegang tot hun software en applicaties.
Downloads, Kennisbank

Brochure support

Thingsdata - support - brochure V2022-004
Download brochure
Downloads, Kennisbank

Brochure hardware

Thingsdata - hardware - brochure V2022-002.
Download brochure
Downloads, Kennisbank

Brochure connectiveit

Thingsdata - connectiviteit - brochure V2022-003.
Download brochure
Kennisbank

Cell LAC

De locatie gebiedscode (LAC), is het unieke nummer dat aan elk locatie gebied binnen het netwerk wordt gegeven. Het bediende gebied van een cellulair radiotoegangsnetwerk is vaak onderverdeeld in locatie gebieden, bestaande uit een of meer radiocellen. De LAC wordt gebruikt als unieke referentie voor de locatie van een mobiele abonnee. Deze code is nodig om de abonnee aan te spreken bij een inkomend bericht (DATA, SMS of VOICE).