De 5G oplossingen van Teltonika

De Teltonika RUTX50 router en TRB500 gateway zijn beide innovatieve 5G NR oplossingen voor het verbinden van devices met M2M. Deze producten zijn ontworpen voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder industrieën, slimme steden en landbouw toepassingen.

Teltonika RUTX50

De Teltonika RUTX50 router is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het leveren van 5G internettoegang aan devices. De router heeft een robuuste aluminium behuizing en is bestand tegen veeleisende omgevingen. De RUTX50 ondersteunt een breed scala aan netwerkprotocollen, waaronder LTE Cat 20, WiFi en ethernet. Hierdoor is het eenvoudig om devices te verbinden en internettoegang te bieden. De router kan worden beheerd via het Teltonika Remote Management System (RMS).

Teltonika TRB500

De TRB500 gateway is een slimme en flexibele oplossing voor het leveren van 5G internettoegang. De gateway ondersteunt een breed scala aan netwerkprotocollen, waaronder LTE Cat 20, WiFi en 5 ethernet poorten. De TRB500 is met een dual simcard slot uitgerust en heeft dual band WiFi interface ondersteuning. De gateway kan worden beheerd via het Teltonika Remote Management System (RMS).

Conclusie

Beide oplossingen bieden een breed scala aan functies en mogelijkheden, zo zijn ze eenvoudig te integreren met verschillende IoT platformen. De routers en gateways van Teltonika zijn uitgerust met uitgebreide netwerkbeveiligingsopties waaronder: VPN, firewall en WiFi beveiliging. Beide beschikken over een ingebouwde GPS, waardoor het eenvoudig is om locatiegegevens te verzamelen en te delen. Teltonika biedt ook geavanceerde netwerkbeheermogelijkheden, zoals het monitoren van netwerkprestaties en het beheren van meerdere devices vanuit één centrale locatie.

Voor meer informatie over 5G oplossingen kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.