Innovatieve NB-IOT sensor

Innovatieve NB-IOT sensor

Thingsdata heeft een standaard NB-IOT sensor in haar portfolio met vele functionaliteiten. De basis versie is al ontwikkeld en getest en heeft standaard de volgende mogelijkheden: temperatuur sensor met een bereik van -20 tot +75 graden, licht sensor, infrarood sensor, magneet sensor, accelerometer en luchtdruk sensor. Daarnaast heeft de NB-IOT sensor 1x digitale ingang, 1x analoge ingang.

NB-IOT en energieverbruik

Het energieverbruik is verbluffend laag. De sensor kan op twee AA-batterijen makkelijk tien jaar functioneren, afhankelijk van het specifieke gebruik. Het voordeel zit in het verzamelen van waardevolle IoT data. Via NB-IOT toepassingen zijn metingen uit te voeren die voor een organisatie strategisch interessant zijn.

De NB-IOT sensor die u nodig heeft zullen wij laten samenstellen na afstemming van de wensen en eisen. Indien u functionaliteiten wenst die niet genoemd zijn, dan is een maatwerk oplossing ook mogelijk.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.