Sim Management Systemen

Sim Management

Thingsdata hanteert de meest moderne IoT connectiviteit management systemen ter wereld. Met deze sim management systemen heeft u grip enerzijds op de continuïteit van de mobiele internet toegang van uw simkaarten en anderzijds op het dataverbruik. Via het sim management systeem kunt u eenvoudig en realtime alle IoT connecties monitoren en beheren, ongeacht of dit M2M, LTE M of NB-IOT simkaarten betreft. U heeft daarnaast direct overzicht in alle kenmerken die gekoppeld zijn aan een individuele simkaart.

Sim management mogelijkheden

Wij kunnen in de sim management systemen veel taken al volledig automatiseren en indien wenselijk kunt u via een API uw eigen back-end systeem koppelen aan bijvoorbeeld het Cisco Jasper Control Center van Tele-2 IOT of KPN, het Global Data Service Platform (GDSP) van Vodafone Global of de portal van 1NCE. Hiermee haalt u de specifieke waardevolle informatie van de simkaarten die voor u van belang zijn uit de sim management systemen en naar uw eigen bedrijfsspecifieke applicatie.

Een sim management systeem is een webbased omgeving waarin alle simkaarten (M2M, LTE M en NB-IOT) van uw organisatie overzichtelijk bij elkaar staan. U kunt hier regels instellen om eenvoudig te monitoren en waar nodig wijzigingen door te voeren. U moet denken aan: waarschuwing emails instellen bij hoog data verbruik, een IMEI blokkade als een simkaart in een ander ‘device’ wordt geïmplementeerd of simkaarten automatisch laten activeren of blokkeren.

Wij helpen organisaties om sim management systemen optimaal in te zetten om de algehele IoT doelstellingen te realiseren. Belangrijk is om te starten met duidelijke requirments voor een sim management systeem. Thingsdata bepaalt samen met u de focus en welke stappen genomen moeten worden om te achterhalen welk sim management systeem voldoet aan de wensen en eisen.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.