Teltonika TRB255

De Teltonika TRB255 is een compacte LTE Cat M1 / NB-IOT Cat M1 gateway, speciaal ontworpen voor IoT toepassingen binnen de industriële omgeving. De TRB255 gateway kan op afstand meerdere devices (installaties en apparatuur) tegelijk monitoren & beheren.

De TRB255 gateway heeft een groot aantal variaties aan hardware- en software features: LTE Cat M1, NB-IOT Cat M1, SMS bediening, firewall, open VPN en IP-SEC. De TRB255 gateway is backward compatible met 2G netwerken. Dit geeft de optie om bestaande devices te upgraden en het zorgt er ook voor dat wanneer het 2G netwerk uitgeschakeld wordt, je installaties en apparatuur toegankelijk is met de ondersteuning van de nieuwe IoT connectiviteitsvormen: LTE Cat M1 of NB-IOT Cat M1. Door het compacte design van deze gateway is het perfect voor applicaties waarbij een betrouwbare internetaansluiting vereist is met garantie van continuïteit en hoge uptime.

LTE M CAT M1

Het LTE M Cat M1 netwerk is speciaal ontwikkeld voor IoT toepassingen en is gebaseerd op de betrouwbare en veilige 4G netwerken van de providers. De dekking van het netwerk is sterker dan een 2G-netwerk en heeft een diepere penetratiegraad in gebouwen. Via LTE M Cat M1 kan op een energiezuinige manier snel data worden verzonden en het is geschikt voor verschillende toepassingen die nu met 2G werken. Aan de hoeveelheid bestellingen van de Teltonika TRB255, zien wij dat er steeds vaker gekozen wordt voor het LTE M Cat M1 netwerk. Dat het netwerk steeds vaker wordt ingezet komt mede doordat de beschikbaarheid ervan enorm groeit in Europa. In Nederland en België is het netwerk al langere tijd beschikbaar. In België via Orange en in Nederland via de netwerken van Vodafone en KPN.

De Teltonika TRB225 gateway is compatibel met het RMS (Remote Management System). Het RMS is het cloud IoT-platform van Teltonika dat is ontworpen voor monitoring & beheer. De LTE M Cat M1-simkaarten worden hiernaast beheerd in een geavanceerd sim management systeem. In dit systeem kunt u onder andere inzien welke simkaart van welk netwerk gebruik maakt. Daarnaast kunt u automation rules instellen om eenvoudig de simkaarten te monitoren en waar nodig wijzigingen door te voeren.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden van de Teltonika TRB255 in combinatie met LTE M Cat M1 zijn, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.

 

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden