Vindt de optimale installatielocatie voor al uw devices

signal analyser

De Signal Analyser is een handheld device, dat bedoeld is om te worden gebruikt om de optimale locatie te identificeren. Een Signal Analyser bevat een onafhankelijk geteste en goedgekeurde 4G/3G/2G radiomodule die voldoet aan de vereisten van de Europese radiocommunicatienormen. Met de Signal Analyser kunt u nauwkeurig en essentiële gegevens te analyseren om altijd de beste installatie te garanderen. De Signal Analyser, analyseert alle lokale zendmasten om u een nauwkeurige meting te geven van de belangrijkste beschikbare netwerken, waarbij de radiotechnologie, signaalkwaliteit en sterkte van het radiosignaal wordt gemeten en weergegeven.

Al sluit u de antenne van uw device aan op de Signal Analyzer, kunt u de live monitor functie gebruiken om de optimale installatielocatie te vinden. De Signal Analyser is ideaal voor installaties van alarmtransmissiesystemen, 4G Routers, slimme meters, telezorg producten en vele andere toepassingen.

Voor meer informatie over een Signal Analyzer kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.