Geen data, geen kosten voor tijdelijke inzet van simkaarten

Als organisatie wilt u liever niet een factuur ontvangen in de maanden wanneer de simkaarten niet ingezet worden. Thingsdata heeft hiervoor een oplossing, wij kunnen namelijk onze multinetwerk M2M simkaarten zo configureren dat deze automatisch na x aantal dagen van inactiviteit naar een niet factureerbare status overgaan. Heeft een simkaart uiteindelijk een volledige kalendermaand geen data verbruikt en staat de simkaart op de status activation ready dan zal deze niet gefactureerd worden richting u als klant.

Thingsdata heeft meerdere klanten in de evenementen branche die met obstakels geconfronteerd worden bij het inzetten van connectiviteit. Wanneer het evenementen seizoen af is en de simkaarten niet meer gebruikt zullen worden tot volgend seizoen, kunnen veel operators ongunstige voorwaarden hanteren. Vaak worden er kosten berekend voor inactieve simkaarten die geen data verbruiken of er moeten abonnementen opgezegd worden en het seizoen erop weer een overeenkomst worden opgemaakt. Hiervoor moeten de simkaarten gewisseld worden, wat resulteert in extra arbeidsuren en dus kosten.

Wij bieden hiervoor de “geen data, geen kosten” constructie, in combinatie met andere voordelen. Zo hebben wij geen uiterste activeringsperiode, geen minimale periode actief op het netwerk en geen vaste looptijd. Het inzetten van simkaarten tijdens evenementen zorgt voor gevarieerd data verbruik, hier komt ons pay as you go abonnement goed van pas. Dit is een abonnement per individuele simkaart waarbij er exact afgerekend wordt wat één actieve simkaart aan data per maand verbruikt. Uiteraard kan een databundel (pooled) ook van pas komen als dat gewenst is, hierbij worden alle actieve simkaarten met een gelijkwaardige databundel hoeveelheid bij elkaar opgeteld en vormen gezamenlijk één pool.

Hoe kan Thingsdata u van dienst zijn? Neem contact op via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.