Geslaagde migratie voor Remondis Smart Infra mede mogelijk gemaakt door Thingsdata

Remondis Smart Infra levert op maat gemaakte oplossingen op diverse gebieden, zoals hemel- en oppervlaktewater. Zij bieden een volledige dienstverlening, variërend van engineering, advies en realisatie tot service, onderhoud en beheer. De unieke kracht van Remondis ligt in het feit dat zij pomptechniek, elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering intern integreren, waardoor zij u een totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van waterbeheer.

Begin juni is de telemetrie applicatie van Remondis Smart Infra, de Aquaview powerered by Xylem (watermanagement monitoring) geüpgraded en overgeplaatst naar een externe VPS (virtual private server) omgeving. Het gehele serverpark dat tot nu toe in eigen beheer was van Remondis Smart Infra, is in de VPS opnieuw opgezet en voorzien van de laatste technieken op het gebied van beveiliging, bewaking en monitoring.

De migratie is na een intensieve voorbereiding en onder begeleiding van Niels Zuidervaart (Remondis) en Jochem Koppes (Thingsdata) geslaagd verlopen. Thingsdata heeft ervoor gezorgd dat alle data beveiligd gerouteerd werd over tijdelijke tweede IP-SEC VPN tunnel naar de externe VPS omgeving. De Remondis Smart Infra Aquaview klanten hebben niets gemerkt van migratie. Alle historische (meet)gegevens zijn meeverhuisd en blijven beschikbaar voor trendgrafieken en 24/7 ‘realtime’ rapportages.

Hoe kan Thingsdata u van dienst zijn? Neem contact op via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.nl.