Maak kennis met ons Teltonika assortiment!

Teltonika assortiment

In aanvulling op onze connectiviteitsoplossingen leveren wij ook routers en gateways. Thingsdata informeert u graag over de diverse producten en diensten die Teltonika te bieden heeft. Ons Teltonika assortiment bestaat uit drie verschillende lijnen, namelijk: de RUT, de RUTX en de TRB lijn.

De RUT lijn

De RUT lijn bestaat uit diverse industriële cellulaire 4G LTE routers. Deze serie routers is ontworpen met aandacht voor beveiliging en een betrouwbare 4G verbinding. Deze routers zijn geschikt voor verschillende industriële oplossingen, waaronder energie, installatietechniek en smart buildings. Thingsdata heeft deze krachtige routers in haar assortiment, waarbij de RUT241 en RUT956 de meest populaire keuzes zijn.

De RUTX lijn

Bouwend op het succes van de RUT lijn, brengt de RUTX lijn geavanceerdere routers met extra functies en verbeteringen voor een nog betere draadloze verbinding en geavanceerde beveiligingsfuncties. Deze routers worden vooral gebruikt in omgevingen waarbij meer databehoefte en datatransmissiesnelheid nodig is, zoals bij evenementen, digital signage en camerabeveiligingstoepassingen. Thingsdata heeft deze routers in haar assortiment. De RUTX14 en RUTX50 zijn de meest populaire keuzes.

De TRB lijn

Naast routers ontwikkelt Teltonika ook gateways. De TRB lijn zijn industriële gateways. Deze hardware is geschikt voor zowel M2M als LTE-M communicatie. De TRB lijn is ontworpen om een betrouwbare verbinding te garanderen. Deze gateways worden vooral gebruikt bij toepassingen waar modbus communicatie voor komt en essentieel is, bijvoorbeeld bij CV-ketels en warmtepompen. De TRB140 wordt het meeste toegepast.

Bekijk onze webshop voor meer informatie en het volledige Teltonika assortiment.