Thingsdata opgenomen in het expert team van Smart City Plaza

Thingsdata en Smart City Plaza

Smart City Plaza is een onafhankelijk platform voor overheden, adviseurs en installateurs met Smart City oplossingen voor de openbare ruimte. De missie van Smart City Plaza is om stedenbouwers, -beheerders, bestuurders en iedereen die zich bezighoudt met stadsinrichting, te helpen bij de praktische realisatie van de slimme stad.

Thingsdata – Smart City Plaza

Dus heeft uw gemeente te kampen met parkeerproblemen, of op zoek is naar een duurzame inrichting van de openbare ruimte, of op welke manier u uw stad, dorp, of buitenruimte ook wilt verbeteren. Samen met Smart City Plaza geeft Thingsdata advies in de meest innovatieve smart city producten.

Het platform is een initiatief van een collectief van adviseurs met diverse specialisaties die overheden ondersteunen bij de concrete uitvoering van smart city projecten. Smart City Plaza merkt dagelijks dat informatie over slimme oplossingen en innovaties niet makkelijk te vinden is en niet centraal aangeboden wordt. Er zijn ontzettend veel smart city initiatieven en er worden evenzoveel innovatieve producten en oplossingen ontwikkeld. Maar dan moet je ze nog wel zien te vinden. Daarom hebben zij alle producten voor de slimme stad in één overzicht bij elkaar gezet. Dit scheelt heel veel zoektijd naar de juiste oplossing en het maakt het makkelijker om verschillende oplossingen met elkaar te vergelijken.

Wat Smart City Plaza wil bereiken is dat we met zijn allen slimmer worden en aan de slag kunnen om de buitenruimte zo goed mogelijk in te richten. Smart City Plaza gaat daarbij helpen door kennis te delen. Thingsdata gaat als ervaringsdeskundige invulling geven bij vraagstukken rondom IoT connectiviteit. Met een onafhankelijk en uitgebreid portfolio aan IoT connectiviteit, faciliteert Thingsdata voor iedere toepassing een beveiligde internet toegang. IoT connectiviteit, zorgt ervoor dat uw installaties, apparaten en sensoren communiceren via uw eigen beveiligde mobiele internet toegang.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.nl.