Router voor het LTE M1 netwerk

Router voor het LTE M netwerk

Het LTE-M netwerk is speciaal ontwikkeld voor Internet of Things toepassingen en is gebaseerd op de betrouwbare en veilige 4G netwerken van de providers. De dekking van LTE M is sterker dan een 2G-netwerk en heeft als voordeel een diepere penetratiegraad, waardoor de dekking in voornamelijk gebouwen vele malen beter is.

LTE M toepassingen

LTE-M is geschikt voor applicaties waar sprake zal zijn van gering dataverkeer. Camera-toepassingen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor LTE-M, maar beheer van machines en installaties van afstand is bij uitstek geschikt met LTE-M. Groot voordeel van LTE-M is de goede doordringbaarheid in stedelijk gebied, diep in gebouwen in kelders of onder het maaiveld.

De Robustel R2000-LTE-M is een router die speciaal ontwikkeld is voor het nieuwe LTE-M netwerk. In Nederland is LTE-M beschikbaar via KPN en Vodafone. LTE-M wordt ook wel aangeduid als LTE-CAT-M1.De Robustel R2000-LTE-M is een router met 2x LAN-poort voor dit gloednieuwe netwerk, speciaal voor IoT-toepassingen.

Specificaties van de Robustel R2000-LTE-M:

  • LTE Cat M1 router met 2x LAN poort;
  • DIN-rail.
  • Voedingsspanning 9-36VDC
  • Metalen behuizing, geschikt voor DIN-rail montage (optioneel bodemmontage)
  • Temperatuurbereik -25 tot +70°C

Meer informatie?

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.