Tele-2 IOT lanceert Cloud Interconnect

Tele-2 IOT collaboration with Equinix

Tele-2 IOT lanceert Cloud Interconnect voor klanten waar latency en beveiliging van essentieel belang is.

Onze strategisch partner Tele-2 IOT kondigt met trots de lancering aan van Cloud Interconnect, in samenwerking met Equinix. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke business modellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Interconnectie brengt IoT devices doormiddel van IoT connectiviteit, de cloud en data dichter bij elkaar door een veilig fysiek en virtueel stelsel. Equinix verbindt ’s werelds toonaangevende organisaties met ruim 180 datacenters.

Interconnectie met Azure, AWS en Google

Cloud Interconnect van Tele-2 IOT verbindt u met de door u gekozen Cloud Service Providers (CSP), met behulp van Equinix en de reeds gevestigde vaste verbindingen tussen Tele-2 IOT en de CSP. De data is volledig beveiligd in het glasvezelnetwerk van Tele-2 IOT, zodat u niet wordt blootgesteld aan de risico’s van het openbare internet. Je kan daarnaast eenvoudig verbinden met lokale CSP’s: Azure, AWS, Google en Oracle die lokaal aanwezig zijn bij Equinix. U kunt eenvoudig en veilig opschalen, netwerkflexibiliteit toepassen en rechtstreeks verbinding maken met CSP’s.

Cloud interconnect en latency

Cloud Interconnect biedt de laagst mogelijke latency aan op de markt. De beste manier om de laagste latency te bereiken is door één CSP te kiezen die zo dicht mogelijk bij de lokale verbindingen van Tele-2 IOT. Deze oplossing vereist niet dat u een eigen vaste verbinding naar het Tele2 IOT netwerk heeft. Het is echter wel vereist dat u een overeenkomst heeft met (minimaal) één van de aanwezige CSP’s.

CSP

Tegenwoordig kunnen we lokale en externe verbindingen aanbieden met o.a. de volgende CSP’s in EMEA: Microsoft Azure, Amazon, Google Cloud en Oracle. De installatie is snel omdat het niet nodig is om vaste verbindingen te bestellen. Tele-2 IOT verbindt eenvoudig de gekozen CSP met Equinix.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.nl.

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden