TELE2 IOT is de nummer 1 klimaatleider van Europa

Voor de derde keer rangschikte The Financial Times, in samenwerking met Statista, de top 500 klimaatleiders van Europa. TELE2 staat op nummer één met een totaalscore van 86,9. De lijst is samengesteld door de prestaties van organisaties te berekenen bij het terugdringen van hun emissie-intensiteit. In scope 1 worden hun eigen activiteiten en in scope 2 de aangekochte energie voor de periode 2016-2021 beoordeeld. Daarnaast wordt een score toegekend die de transparantie met betrekking tot scope 3 weergeeft. Hieronder vallen de emissies in de toeleveringsketen en andere indicatoren van hun inspanningen om uitstoot te verminderen.

TELE2 IOT biedt Thingsdata eersteklas ondersteuning bij Internet of Things projecten doormiddel van zeer geavanceerde M2M, LTE-M en NB-IOT connectiviteit oplossingen en ondersteunende diensten. In de TELE2 IOT connectiviteit oplossing zijn 500 netwerken in één Cisco sim management systeem beschikbaar. Onze klanten kunnen met deze oplossing in meer dan 180 landen IoT ‘devices’ aansluiten op basis van 2G, 3G, 4G en 5G of op basis van de LPWAN technologieën LTE-M en NB-IOT.

TELE2 IOT is een zeer betrouwbare partner met een zeer gemotiveerd support team die 24/7 beschikbaar is. Voor meer informatie over TELE2 IOT, kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.