Thingsdata heeft plek 57 bemachtigt in de FD Gazellen ranglijst

Eerder deze maand hadden wij het heugelijke bericht gekregen dat wij waren genomineerd voor de FD Gazelle Awards. Vorige week is de uitslag gepubliceerd en Thingsdata heeft de 57e plek behaald! Als team zijn wij hier enorm trots op. Wij willen het Financiële Dagblad bedanken voor de award!

IOT system integrator

Als Thingsdata is het onze missie om wereldwijd een van de meest toonaangevende IoT systeemintegrators te worden. Wij streven ernaar een unieke one-stop-shop voor IoT te zijn en organisaties te helpen bij hun digitale transformatie. Samen met ons dynamische partner-ecosysteem streven wij ernaar om langdurige en duurzame waarde voor onze klanten te creëren.

Activiteiten in 2024

Wij streven ernaar om volgend jaar een hogere positie te bereiken op de FD Gazelle Awards. Enerzijds moet onze internationale expansie hieraan gaan bijdragen. Onze succesformule zijn wij nu actief aan het vermarkten op de Poolse markt en 1 januari starten er twee nieuwe sales consultants die pan-Europees zullen gaan opereren.

Anderzijds gaan wij een nieuw concept implementeren vanaf Q1 2024, IoT hardware as a service. Met onze hardware as a service oplossing combineert u routers of gateways, connectiviteit en dataverwerking in één flexibel abonnement. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.