Thingsdata introduceert Hardware as a Service

De IoT markt blijft in ontwikkeling, net als Thingsdata. Daarom zijn wij verheugd om mede te delen dat wij Hardware as a Service (HaaS) aanbieden! Onze managed dienstverlening stelt u in staat om routers en gateways via een abonnement in gebruik te nemen.

Ontdek welke componenten binnen HaaS van Thingsdata vallen!

Hardware

Thingsdata beschikt over een uitgebreid portfolio van routers en gateways. Binnen onze dienstverlening bieden wij u de vrijheid om de gewenste IoT hardware eenvoudig op te schalen. U betaalt per stuk, per maand.

Monitoring en beheer

Binnen onze managed dienstverlening wij uw hardware met onze Remote Management Systemen, uiteraard krijgt u hier ook toegang toe. Met de Remote Management Systemen kunnen wij vroegtijdig inspelen op eventuele foutmeldingen of storingen. Daarnaast heeft u altijd volledige controle over uw hardware, waar u zich ook bevindt.

Support

Bij eventuele storingen verzorgen onze kwalitatief gecertificeerde medewerkers al uw supportaanvragen. Wij maken gebruik van een geavanceerd ticketingsysteem om al uw vragen, storingen en mutaties te verhelpen.

Configuratie

Vooraf zorgen wij ervoor dat uw hardware correct is geconfigureerd zodat u de hardware direct in gebruik kunt nemen, op basis van plug & play. Indien u tussentijds instellingen wil wijzigen dan passen wij dit ook voor u aan.

Retourbeleid

Bij eventuele defecten hanteert Thingsdata een zorgvuldig retourbeleid. Onze organisatie neemt de verantwoordelijkheid voor het retourproces. Hierdoor kunt u zich blijven concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Connectiviteit

Naast ons hardware portfolio beschikken wij ook over diverse connectiviteitsoplossingen, waaronder: M2M-, LTE M-, en NB-IoT simkaarten met verschillende abonnementsvormen. Binnen HaaS bieden wij u ook de mogelijkheid om uw hardware te voorzien van onze connectiviteit.

Thingsdata: de one stop shop voor IoT!

Bij Thingsdata begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat u niet wilt worden belast met het schakelen tussen verschillende organisaties voor uw connectiviteitsbehoeften. Wij geloven in het vereenvoudigen van uw ervaring en stellen gemak voorop. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van een naadloze oplossing, van hardware tot connectiviteit en van connectiviteit tot inzichtelijke IoT-portalen. Kies voor Thingsdata en ervaar de geruststelling van een alles-in-één oplossing, ondersteund door deskundig advies en betrouwbare service.

Bezoek hier onze pagina voor meer informatie over Hardware as a Service!