Thingsdata lanceert haar Internet of Things Webshop!

Banner Webshop

Na een lange periode bezig geweest te zijn met het design en daarnaast het ontwerpen van de inrichting is het dan eindelijk zover, Thingsdata lanceert haar gloednieuwe Internet of Things webshop. In de webshop voeren wij nog steeds dezelfde producten en diensten als voorheen en die u van ons gewend bent maar nu is alles ook digitaal inzichtelijk en beschikbaar. De webshop is daarnaast uitgevoerd met een compleet responsive design, waardoor deze ook zeer toegankelijk is op uw smartphone en tablet naast de PC.

IoT webshop

De IoT webshop biedt een helder en duidelijk overzicht van de verschillende soorten IoT hardware en IoT connectiviteit die Thingsdata in haar productportfolio heeft. Met de filtermogelijkheden kunt u gestroomlijnd en snel navigeren door de verschillende producten en aanverwante diensten. Zo kunt u meerdere filters toepassen op bijvoorbeeld IoT connectiviteit, zodat alleen de IoT simkaarten zichtbaar worden die toepasselijk zijn voor uw businesscase.

Producten in de IoT webshop

Samen met de lancering van de nieuwe webshop, introduceert Thingsdata ook een aantal nieuwe IoT connectiviteit producten: BLUE IOT (M2M propositie met zeer competitieve prijzen) en BLACK IOT (een zeer voordelige simkaart die inzetbaar is in alle windstreken van de wereld). U kunt daarnaast ook eenvoudig testkits bestellen om simkaarten te testen.

Overige producten

Naast ons grootte assortiment aan IoT connectiviteit bieden wij ook verschillende gateways en routers van Teltonika aan met aanverwante services. In de aankomende tijd zullen wij nog meer IoT hardware gaan toevoegen.

Samenwerking IoT webshop realisatie

Wij zijn erg trots op het eindresultaat en willen met name Qstylez uit Volendam, onze webshop specialist, enorm bedanken voor het gehele proces, van idee tot realisatie. In het bijzonder willen wij Kees Tol bedanken voor de begeleiding. Daarnaast is intern Thijs enorm belangrijk geweest inzake de inrichting van het WooCommerce systeem. Thijs willen wij dan ook enorm bedanken voor zijn passie en wil om elke technische uitdaging aan te gaan.

In de nabije toekomst zullen wij blijven vernieuwen en de webshop verder aanvullen met allerlei IoT producten en diensten.

Voor meer informatie over de nieuwe webshop van Thingsdata, kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.