Thingsdata sponsort het MO16-1 hockeyteam van MHC de Mezen

Sponsoring-MO16-1

Thingsdata is seizoen 2023-2024 trotse sponsor van het MO16-1 meiden hockeyteam van MHC de Mezen uit Harderwijk. Arnoud van der Linden zijn dochter is de keepster van dit fanatieke team. Aankomend jaar speelt dit meidenteam in de landelijke subtop, hierin spelen de dames tegen clubs als HV Victoria Rotterdam en HC Delta Venlo. De meiden zijn enorm blij met hun nieuwe gesponsorde Thingsdata outfits. De afgelopen twee wedstrijden hebben zij al gewonnen.

Wij volgen de dames op de voet. Met dit succes kijkt Thingsdata nu al uit naar het naderende kampioensfeest.😉 Zonder sponsoren geen sport, teams of sportclubs!

MHC de Mezen is in 1963 opgericht. De hockeyclub is begonnen met spelen op een veld in Ermelo, daarna is de club verhuisd naar de SROKI kazerne en sinds 1968 speelt de club in Harderwijk. De club telt momenteel meer dan 700 leden. Deze snelgroeiende hockeyclub viert tevens dit jaar het 60 jarige lustrum.

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Het Thingsdata team wenst de hockeymeiden heel veel succes dit seizoen!