Thingsdata verwelkomt Ales Kahanek

Even voorstellen: Ales Kahanek, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie Senior Business Development Manager EMEA & APAC.

Begin april is Ales begonnen bij Thingsdata. Wij zijn de samenwerking met Ales aangegaan om onze internationale ambitie te verwezenlijken. Onze missie is om wereldwijd een van de toonaangevende IoT-systeemintegrators te worden. Ales gaat hier een belangrijke rol spelen in het behalen van ons doelen. Hij gaat Thingsdata namelijk onder andere vertegenwoordigen in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Hij heeft meer dan zeven jaar ervaring opgedaan in de IOT sector bij Top Connect en Velos IoT (JT Telecom). Hier heeft hij verschillende functies bekleed als sales- en afdelingsmanager. Verder beschikt hij over een bachelor in IT. Met zijn IT achtergrond lag zijn focus voornamelijk op technische en veeleisende klanten die behoefte hadden aan technische maatwerkoplossingen. Deze oplossingen varieerden van beveiligde set-ups tot IMSI-donaties. Daarnaast voerde Ales ook onderhandelingen over partnerschappen met MNO’s en andere technische leveranciers. Gedurende zijn loopbaan heeft Ales een waardevol netwerk opgebouwd aan klanten en contacten.

De overstap naar Thingsdata

Ales: “De reden voor mij om over te stappen naar Thingsdata was vrij eenvoudig. Naast het hebben van referenties van Denis, was het belangrijkste punt dat mijn visie op de markt niet meer aansloot bij die van mijn vorige werkgever. Na een gesprek met Jochem en Michael kwam ik erachter dat mijn visie en die van Thingsdata vrijwel overeen kwamen, dit sprak mij enorm aan.”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE M en NB-IoT. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Jochem Koppes & Michael Houtsma