Thingsdata verwelkomt Denis Kapin

Thingsdata verwelkomt Denis Kapin

Even voorstellen: Denis Kapin, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie Senior Business Development Executive!

Begin januari is Denis begonnen bij Thingsdata. Wij zijn de samenwerking met Denis aangegaan om onze internationale ambitie te verwezenlijken. Het is onze missie om wereldwijd één van de toonaangevende IoT systeem-integrators worden. Denis gaat hier een belangrijke rol voor ons in spelen. Hij gaat Thingsdata namelijk onder andere vertegenwoordigen in de Baltische staten, Zuidoost-Europa en het Midden-Oosten.

Denis heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de telecomsector op gedaan bij MVNO’s: airBalticCard Mobile, Top Connect en Velos IoT (JT Telecom). Hier heeft hij diverse management- en salesfuncties bekleed. Denis was onder andere verantwoordelijk voor major international accounts. Hierdoor heeft hij een groot netwerk opgebouwd en bezocht als IoT enthousiasteling veel internationale beurzen. Deze variatie aan kennis en ervaringen maken van Denis een zeer welkome toevoeging aan het team van Thingsdata.

De overstap naar Thingsdata

Denis: “Thingsdata sprak mij aan door de andere benadering van het businessmodel, het aanbieden van volledige IoT-serviceoplossingen zonder de last van afnameverplichtingen of vaste contracten die MVNO’s en grote organisaties hanteren. Bovendien overtuigden Jochem en Michael mij ervan dat wij dezelfde ideeën en principes hebben. Dit inspireert mij om deze boodschap te gaan verkondigen in de markt en Thingsdata te laten groeien door mijn vaardigheden, kennis en ervaring in te zetten.”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Jochem Koppes & Michael Houtsma