Thingsdata verwelkomt Ernest Santos

Even voorstellen: Ernest Santos, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie Senior Business Development Manager EMEA.

Begin maart is Ernest begonnen bij Thingsdata. Wij zijn de samenwerking met Ernest aangegaan om onze internationale ambitie te verwezenlijken. Onze missie is om wereldwijd een van de toonaangevende IoT-systeemintegrators te worden. Hij gaat Thingsdata onder andere vertegenwoordigen in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Europa en Latijns Amerika. Ernest spreekt vloeiend Engels, Portugees, Spaans en opereert vanuit Jersey.

Ernest heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de Telecom en meer dan tien jaar in de IoT-markt. Hij heeft gewerkt bij Vodafone, NOS, en JT (Jersey Telecom) voordat het Velos IoT en Emnify werd. Hij heeft functies bekleed op het gebied van direct sales, management, head of departments. Ook heeft channelpartners, scale-ups en SMB tot volwassen brownfield enterprise partners ondersteund bij het vereenvoudigen van complexe wereldwijde IoT-implementaties op schaal. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van IoT maakt hem een zeer waardevolle toevoeging aan het Thingsdata team.

De overstap naar Thingsdata

Ernest: “Het aanbod van oplossingen helpt klanten niet alleen om een echt waardevolle volledige IoT-oplossing te realiseren, maar omvat ook alle pijnpunten vanaf de ontwerpfase, zoals hardwareselectie, integratie en sourcing, tot het selecteren van de beste connectiviteitsoplossing voor de projectbehoeften. Jochem en Michael speelden een cruciale rol door niet alleen het potentieel van Thingsdata te laten zien, maar ook door kennis te maken met het bredere ondersteunende team. Het niveau van bekwaamheid , betrokkenheid en expertise is hoog. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een weloverwogen beslissing kon maken”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE M, en NB-IoT. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Jochem Koppes & Michael Houtsma