Thingsdata verwelkomt Leon Schulte

Even voorstellen: Leon Schulte, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie Marketing Medewerker!

Begin augustus is Leon Schulte zijn carrière gestart bij Thingsdata. Leon gaat ons versterken op het gebied van alle marketingactiviteiten. Thingsdata is de afgelopen tijd hard gegroeid en Leon zal zijn capaciteiten inzetten om de marketingactiviteiten naar een hoger plan te tillen. Hij is recent geslaagd voor zijn studie Commerciële Economie. De afgelopen vier jaar heeft hij kennis vergaard, welke hij graag in de praktijk wil toepassen.

Leon: “Thingsdata heeft mij de kans aangeboden om naast de operationele marketingactiviteiten ook strategisch mee te denken over de koers van de organisatie. De combinatie van deze twee facetten spreekt mij enorm aan. Daarnaast is Thingsdata bereid te investeren in mijn persoonlijke groei en is er een lange termijn pad uitgestippeld. Ik ben Thingsdata zeer dankbaar voor deze kans! Ik kijk ernaar uit om het team te ondersteunen en deel uit te maken van de groei in meerdere landen en verticals.”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Directie Sergio Römer & Jochem Koppes & Michael Houtsma