Thingsdata verwelkomt Lukas Martens

Even voorstellen: Lukas Martens, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie van Sales, Marketing & Support!

Afgelopen 26 juni is Lukas Martens begonnen bij Thingsdata. Lukas gaat ons team versterken in de functie van sales, marketing & support. Thingsdata is namelijk in de afgelopen tijd hard gegroeid en Lukas zal een waardevolle toevoeging zijn aan het binnendienst team van Thingsdata. Lukas wordt zo betrokken bij verschillende taken, zoals het beantwoorden van klantvragen en het verwerken van bestellingen. Met zijn inzet en vaardigheden zal Lukas zeker bijdragen aan het succes van Thingsdata.

Lukas: ‘’Ik kijk er erg naar uit om bij Thingsdata te werken. Na de zomer zal ik beginnen met de studie International Business Administration(IBA) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Het werken bij Thingsdata zal ervoor zorgen dat ik de theorie die ik op de Universiteit leer in de praktijk kan toepassen’’.

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Directie Sergio Römer & Jochem Koppes & Michael Houtsma