Thingsdata verwelkomt Michael Houtsma

Even voorstellen: Michael Houtsma, als nieuw directielid gestart bij Thingsdata in de functie van Directeur Strategie & Executie.

Vanaf 1 februari is Michael begonnen bij Thingsdata, met als doel zich te richten op de groei en uitbreiding van de organisatie. Thingsdata is in de afgelopen vijf jaar zeer hard gegroeid en wij hopen dan ook deze groei te continueren door extra focus te hebben voor de belangrijke strategische keuzes die wij moeten maken in de aankomende tijd.

Thingsdata wil in de komende jaren zich verder ontwikkelen als een vooraanstaande IoT system integrator voor zowel de Nederlandse en de internationale markt. Michael is al langere tijd enorm geïnteresseerd in IoT en gefascineerd over de mogelijkheden die het heeft om organisaties (businessmodellen) te veranderen. Tijdens zijn master op de Nyenrode Business Universiteit heeft hij meerdere onderzoeken verricht naar de toepasbaarheid van IoT en de transformatie die organisaties doormaken. Na zijn studie is Michael werkzaam geweest bij Atos in de functie van salesmanager, waar hij verantwoordelijk is geweest voor alle IoT sales trajecten binnen de regio Noord-Europa. Na 4 jaar is het Atos hoofdstuk voor Michael gesloten en wil hij zijn carrière gaan richten op groeistrategieën van organisaties en beleidsbepaling. De match tussen Thingsdata en Michael was dan ook snel gemaakt.

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuiteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Michael: “de komende periode zal ik mij focussen op het producten- & dienstenportfolio van Thingsdata, business development en de mogelijkheden voor internationale expansie. Anderzijds zal ik direct beginnen met het verder analyseren van de markt en mijn collegae vergezellen naar prospects en klanten uit zowel het directe als indirecte saleskanaal. Ik kijk er naar uit om innovatieve organisaties die met IoT bezig zijn te mogen bezoeken”.

Met vriendelijke groet,

Directie Michael Houtsma, Sergio Römer & Jochem Koppes