Thingsdata verwelkomt Ruben Hakkert

Rubenfoto

Even voorstellen: Ruben Hakkert, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie van Accountmanager.

Afgelopen 1 september is Ruben Hakkert begonnen bij ThingsData. Ruben gaat ons salesteam versterken als accountmanager. Thingsdata is namelijk in de afgelopen tijd hard gegroeid en was actief al langer op zoek naar een ervaren kracht. Ruben is zeer ervaren en is al sinds 2016 actief in de wereld van Internet of Things. Zijn specialisme zit men name rondom de pijler IoT connectiviteit. Hierdoor zal hij al uw vraagstukken op het gebied van IoT connectiviteit kunnen beantwoorden en adviseert hij u graag over de verschillende oplossingen die Thingsdata biedt.

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuiteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Ruben: “de komende periode zal ik mij focussen op het verrijken van mijn IoT kennis, voornamelijk op IoT hardware. Anderzijds ga ik direct beginnen met het benaderen van prospects uit zowel het directe als indirecte saleskanaal en kijk ik er naar uit om innovatieve organisaties die met IoT bezig zijn te mogen bezoeken”.

Met vriendelijke groet,

Directie Sergio Römer & Jochem Koppes