Weerbaar maken tegen IOT hackers

IOT hackers

Uit onderzoek blijkt dat de security van IoT-devices afneemt. Met de toename van IoT devices, zijn organisaties steeds kwetsbaarder voor nieuwe en steeds creatievere aanvallen.

Aanvallers die het lukt om IoT data te onderscheppen kunnen het nu vaak vrij analyseren. Het overgrote deel van al de IoT data is namelijk helaas nog niet versleuteld. De risico’s worden met de opkomst van IoT groter en de kans neemt toe dat persoonlijke en vertrouwelijke gegevens uitlekken.

Aanvallers gebruiken bekende kwetsbaarheden en wachtwoordaanvallen met standaard wachtwoorden bij de meest ingezette IoT-devices. Thingsdata kan organisaties adviseren en begeleiden in het beveiligen tegen dit soort aanvallen. 

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.

Vraag onze testkit aan

Bent u op zoek naar IoT simkaarten die uw oplossing voorzien van een continue internetverbinding? Vraag dan onze testkit aan! Onze testkit bevat drie simchips waarmee u drie maanden kosteloos 100 mb kunt testen.

Aanvragen

Download onze brochure

Bent u op zoek naar een geschikte IoT partner voor uw bedrijfsactiviteiten? Download dan deze brochure en ontvang direct toegang tot waardevolle inzichten over onze dienstverlening en IoT oplossingen.

Downloaden