Wij zijn verhuisd per 17-03-2022 naar de Johan van Hasseltweg 2 te Amsterdam Noord

Johan van Hasseltweg

Thingsdata is verhuisd! Ook dit keer niet heel ver weg van ons oude kantoor. Na drie jaar in Amstelveen gevestigd te zijn, en 1 jaar aan het Rhijnspoorplein in het hartje van Amsterdam, hebben wij ons nu gevestigd in het bruisende Amsterdam-Noord.

Dit creatieve nieuwe centrum van Amsterdam met veel vooruitstrevende organisaties, moderne architectuur en stijlvolle restaurants aan het water is de ideale plek om met veel enthousiasme de dynamische wereld van het Internet of Things verder te structureren.

Vanuit ons nieuwe kantoor hebben wij een spectaculair uitzicht over het IJ en verschillende hippe horeca gelegenheden De VerbroederIJ, Hangar en Hotel De Goudfazant. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en het pondje is aan de overkant van de straat voor een snelle verbinding naar het centrum over het IJ.

Thingsdata bestaat al sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag vanuit de markt naar IoT gerelateerde producten en diensten. Vooral afgelopen jaar is het bij ons heel hard gegaan, wat geresulteerd heeft in uitbreiding van ons team met een nieuwe collega Arnoud van der Linden. Op onze nieuwe stek, hebben wij ook nog alle ruimte om verder te groeien. Deze groei willen wij onder andere gaan bereiken met onze recentelijk gelanceerde webshop, waarmee wij klanten en prospects sneller en eenvoudiger kunnen bedienen niet alleen binnen Nederland maar ook in de rest van Europa.

Nu de Covid-19 pandemie tot zijn einde lijkt te komen en meetings weer gelukkig doorgaan, willen wij prospects, klanten, leveranciers en strategische partners goed kunnen ontvangen en daarvoor kan een mooi kantoor natuurlijk niet ontbreken.

Wij heten vanaf vandaag iedereen welkom aan de Johan van Hasseltweg 2-C4, 1022 WV Amsterdam.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 085-0443500 of per mail naar info@thingsdata.com.