Case: Hero Balancer

Hero Balancer

Slim besparen op verwarmingskosten

Bij Hero Balancer maken ze grootschalige verwarmingsinstallaties intelligent doormiddel van digitale sturing. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen verschillende gebouwbeheersystemen of verschillende warmtebronnen. Iedere verwarmingsinstallatie moet slim worden en de behoeften van de gebruiker, de installateur en een portefeuille vervullen.

Het is een gebouwbeheersysteem voor kleine, maar ook voor middelgrote gebouwen. Een plug-and-play regeltechniek pakket welke direct geinstalleerd kan worden. Een regeltechniekpakket bevat: regelkast incl. controller, modem, power supply, klemvoelers & converters, I/O modules en binnenklimaat sensoren (CO2, temperatuur, luchtvochtigheid en fijnstof). Thingsdata ontsluit dit plug & play regeltechniek pakket met een beveiligde multinetwerk M2M simkaart, zodat er altijd een stabiele en onafhankelijke internet toegang beschikbaar is.

Daarnaast visualiseert en stuurt men vanuit de cloud alle gebouw gebonden systemen aan om de gebouwen waar mensen wonen, werken en leren, duurzaam en gezond te maken. Met de Hero Balancer software voor de klimaatinstallatie bespaart een organisatie energie, krijgt het een beter binnenklimaat en heeft het meer grip op de systemen.

De ogen en oren van Hero Balancer zijn de verschillende datastromen. Thingsdata levert de innovatieve binnenklimaat sensoren om deze waardevolle data te verzamelen.