Case: Moodus

Intelligente digitale donatiezuil

Steeds minder mensen hebben contant geld bij zich en dit zorgt voor een afname in contante donaties, maar er is een oplossing. Moodus maakt het mogelijk om snel, gemakkelijk en op een sympathieke manier contactloze donaties in te zamelen. Dit realiseert Moodus doormiddel van hun intelligente digitale donatiezuil. Het betalingssysteem laat u contactloos betalen en is eenvoudig te gebruiken.

Doormiddel van beveiligde multinetwerk M2M simkaarten die roamen op alle netwerken hebben de donatiezuilen een onafhankelijke en stabiele internet toegang via 4G. Moodus biedt een digitaal monitoring systeem waar hun klanten realtime inzicht hebben in de opgehaalde donaties. Er zijn drie donatie opties (meestal € 2, 5 en 10) waar u uit kan kiezen, waarna u gemakkelijk u betaling kan afronden. Door de verschillende modellen die Moodus in hun portfolio heeft is er altijd een toepasselijke donatiezuil voor uw omgeving.

Inmiddels zijn er al meer dan 300 donatiezuilen uitgerold in zes landen op verschillende locaties. Hierbij kunt u denken aan dierenparken, kerken, moskeeën, ziekenhuizen, musea, theaters en concertgebouwen. Instellingen die gebruik maken van de donatiezuilen van Moodus, zien dat de hoeveelheid donaties die binnen komen groter zijn dan voorheen.

Bij Moodus is het van essentieel belang dat er in een korte periode feilloos betalingen kunnen worden verwerkt via de donatiezuilen. Thingsdata levert de stabiele mobiele internet toegang via 4G om deze dienst te garanderen.