Thingsdata verwelkomt Daryl Coldwell

Even voorstellen: Daryl Coldwell, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie Senior Business Development Manager EMEA.

Begin januari is Daryl begonnen bij Thingsdata. Wij zijn de samenwerking met Daryl aangegaan om onze internationale ambitie te verwezenlijken. Onze missie is om wereldwijd een van de toonaangevende IoT-systeemintegrators te worden. Daryl gaat een belangrijke rol spelen in het bereiken van onze doelen. Hij zal Thingsdata vertegenwoordigen in de DACH-regio, Noord-Amerika en Afrika.

Daryl heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de IT & Telecom sector bij verschillende bedrijven zoals Dell computer, AT&T en Emnify. Gedurende zijn carrière heeft hij verschillende functies bekleed als Vice President, Business Development Manager en Consultant, met verantwoordelijkheid voor internationale klanten. Daryl is vanaf het begin een IoT-enthousiasteling geweest en heeft zijn kennis van de markt gebruikt om nieuwe business cases voor klanten te helpen ontwikkelen. Hij heeft een aanzienlijk netwerk opgebouwd binnen de IoT-markt en heeft ook deelgenomen aan alle grote beurzen wereldwijd. Daryl’s uitgebreide kennis op het gebied van IoT maakt hem een zeer waardevolle toevoeging aan het Thingsdata team.

De overstap naar Thingsdata

Daryl: “Thingsdata sprak mij aan door de aandacht voor detail en het gemak van samenwerken. De gedrevenheid van iedereen en de focus op het leveren van een volledige IoT-oplossing sprak mij aan. Jochem en Michael hebben hard gewerkt om mij bij Thingsdata te krijgen en ze hebben laten zien dat ze toegewijd zijn aan de markt om toekomstbestendige IoT-oplossingen te bieden. Zij hebben mij zo geïnteresseerd dat ik er echt naar uitkijk om met hen samen te werken. Met mijn ervaring en expertise zal ik Thingsdata helpen om nog verder te groeien.”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE MNB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Jochem Koppes & Michael Houtsma