Thingsdata verwelkomt Felicity Gullit

Thingsdata-verwelkomt-Felicity

Sinds 4 maart hebben wij het genoegen om Felicity als nieuw teamlid te verwelkomen binnen Thingsdata. Zij gaat starten in de functie van Operations Manager / Management Assistant. Haar aanstelling markeert een strategische stap in de verdere groei en professionalisering van Thingsdata.

Met haar komst kunnen wij onze hoogwaardige dienstverlening blijven garanderen voor zowel klanten in binnen- als buitenland. Thingsdata streeft ernaar om een wereldwijde IoT-systeemintegrator te worden. Om deze ambitie voort te zetten gaat zij ons voornamelijk ondersteunen op het gebied van support, sales, marketing en HR.

Felicity kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de verdere groei van Thingsdata en is erg graag betrokken bij alle bovenstaande facetten van onze organisatie, zodat zij op meerdere vlakken haar kennis en ervaring kan etaleren.

Wij zijn enthousiast over de toevoeging van Felicity aan ons team en zijn ervan overtuigd dat zij met haar toewijding een waardevolle bijdrage zal leveren aan de successen van de organisatie.

De overstap naar Thingsdata

Felicity: “Ik heb altijd veelzijdige en ondersteunende functies mogen vervullen waarbij ik alles tot in de puntjes heb kunnen regelen. De afgelopen jaren heb ik de kans gekregen om ervaring op te doen als Office Manager, Operations & Marketing Manager, Social Media Manager en heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen. Doordat ik een duizendpoot was, heb ik veel geleerd en daardoor veel kunnen groeien. Het geeft mij energie om mijn commerciële en organisatorische vaardigheden te gebruiken en de ruimte te krijgen om creatief te denken en te werken. Elke taak neem ik dan ook met veel enthousiasme en verantwoordelijkheid aan en ik hoop in de toekomst nog veel meer uitdagingen aan te gaan. Na een ontzettend warm welkom en een aantal fijne gesprekken met mijn nieuwe collega’s bij Thingsdata, heb ik mijn plekje gevonden!”

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuïteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2MLTE M, en NB-IoT. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem.

Met vriendelijke groet,

Jochem Koppes & Michael Houtsma