Thingsdata verwelkomt Arnoud van der Linden

Thingsdata verwelkomt Arnoud van der Linden

Even voorstellen: Arnoud van der Linden, als nieuw teamlid gestart bij Thingsdata in de functie van Senior Accountmanager.

Op 1 maart is Arnoud als Senior Accountmanager bij ons begonnen en stapt hiermee met veel enthousiasme de dynamische wereld van het Internet of Things binnen. Arnoud is een oude bekende voor Thingsdata uit het IT & Telecom vak, waar hij jarenlang in heeft gewerkt en diverse rollen succesvol heeft bekleedt als accountmanager en partnermanager. Arnoud: “ik ben zeer enthousiast met deze vervolgstap in de IoT wereld bij Thingsdata, waar we samen met strategische partners op het gebied van hardware en dataverwerking onze creativiteit als Thingsdata loslaten op legio IoT vraagstukken”.

Wie is Thingsdata?

Thingsdata bestaat sinds 2015 en is de laatste twee jaar zeer hard gegroeid door de verdere professionalisering van het IoT vakgebied en de steeds grotere vraag uit de markt. Met Thingsdata als partner kunnen organisaties losbreken uit traditionele businessmodellen of -processen en moderniseren door innovatieve IoT technologieën in te zetten. De basis bij Thingsdata wordt gevormd door continuiteit en garantie te bieden met IoT connectiviteitsvormen zoals M2M, LTE M, NB-IoT en LoRa. Daarbij wordt intensief samengewerkt met een dynamisch en innovatief partnerecosysteem. Wij zijn als Thingsdata zeer verheugd dat Arnoud ons is komen versterken om de verwachtte groei in de aankomende jaren in goede banen te leiden.

Arnoud: “de komende periode zal ik mij focussen op het verrijken van enerzijds mijn IoT kennis zodat ik u straks kan voorzien van het beste advies voor uw IoT uitdagingen. Anderzijds ga ik direct beginnen met het bedienen van klanten uit zowel het directe als indirecte saleskanaal en kijk ik er naar uit om innovatieve organisaties die met IoT bezig zijn te mogen bezoeken”.

Met vriendelijke groet,

Directie Sergio Römer & Jochem Koppes